Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate De la ce dată se vor da pensiile în această lună, având în vedere greva salariaților din Ministerul Muncii și zilele libere acordate în această perioadă, de stat.

De la ce dată se vor da pensiile în această lună, având în vedere greva salariaților din Ministerul Muncii și zilele libere acordate în această perioadă, de stat.

0
De la ce dată se vor da pensiile în această lună, având în vedere greva salariaților din Ministerul Muncii și zilele libere acordate în această perioadă, de stat.

Conducerea Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) dă asigurări că pensionarii își vor primi banii cuveniți în luna decembrie înainte de sărbători, în ciuda protestelor anunțate și a zilelor libere legate la începutul lunii decembrie. 

Având în vedere sărbătorile legale din 30 noiembrie, respectiv 1 Decembrie, precum și zilele libere de 2 și 3 decembrie 2023, conducerea Casei Naționale de Pensii Publice precizează că a întreprins deja demersurile necesare pentru a asigura plata pensiilor și a celorlalte drepturi care se achită prin casele teritoriale de pensii, aferente lunii decembrie.

Cu sprijinul factorilor poștali, plata drepturilor va începe cu data de 4 decembrie astfel ca, până de sărbători, toate drepturile să fie achitate”, potrivit precizărilor transmise.

Pentru beneficiarii care au ales plata prin conturi bancare, ziua de plată este 12 decembrie.

„În acest context, având în vedere exercitarea dreptului la protest/grevă al salariaților din casele teritoriale de pensii, dorim să îi asigurăm pe beneficiari că activitatea acestor instituții continuă, iar plata pensiilor nu este pusă în pericol”, a anunțat, marți, CNPP.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
47 %
1.9kmh
100 %
Dum
17 °
lun
20 °
mar
17 °
mie
18 °
joi
16 °