Daniela Crudu nu a lăsat să se observe că ar fi afectată de demersurile procurorilor care s-au ocupat de dosarul ei de prostituție.  Ea și-a văzut în continuare de proiectele în care era implicată.

În plus, nu era pentru prima dată când era acuzată că face sex pe bani. La un moment dat, au existat zvonuri potrivit cărora ar întreține relații sexuale cu afaceristul Ioan Neculaie pentru sume de ordinul a mii de euro. Aceste lucruri au fost confirmate în momentul în care paparazzii , au fotografiat-o în fața casei omului de afaceri din Brașov. Un alt moment în care adevărul despre sumele colosale pe care le cerea pentru o partidă de amor a ieșit la iveală atunci când artistul Leo de la Strehaia a acuzat-o pe Daniela Crudu că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a petrece o noapte ferbinte cu el. În ciuda infirmărilor făcute de brunetă, puțină lume i-a crezut însă declarațiile.

Tarifele altor vedete de pe piață

Simona Trașcă, supranumită “Pamela de Romania”, s-a numărat și ea printre vedetele de pe lista anchetatorilor în dosarul de proxenetism. Blonda sexy a devenit cunoscută după ce s-a vehiculat că ar fi fost amanta lui Dan Negru, iar apoi a continuat să aibă o mulțime de relații eșuate, cele mai multe cu bărbați străini din lumea showbiz-ului. Despre fosta asistentă TV se zvonea ca nu avea un tarif prea mare și că oferea adevărate show-uri incendiare atunci când era chemată la petreceri private.

(Jurnal)