De ce pleacă Zidane de la Real Madrid…Unde ar putea ajunge antrenor?

0
379

Motivul pentru care Zidane ar fi plecat. Cine l-ar putea înlocui. Dezvăluirile unui fost antrenor de la Real Madrid, iată câteva din întrebările ce frământă întreaga suflare fotbalistică a planetei. Și nu întâmplător căci echipa sa a câștigat recent cel mai râvnit trofeu: Liga Campionilor Europeni , pentru a treia oară!

Zinedine Zidane (45 de ani) a plecat de la Real Madrid după 872 de zile în care a condus echipa de pe Santiago Bernabeu.

Antrenorul care a câştigat trei Ligi ale Campionilor în ultimii trei ani a făcut anunţul într-o conferinţă de presă programată în grabă, la ora 14:00, la care a apărut alături de preşedintele Florentino Perez.

Anunţul a luat prin surprindere pe toată lumea, dar nu şi pe Fabio Capello, fostul antrenor al lui Real Madrid. Italianul trecut prin tratamentul lui Florentino Perez a simţit ipostaza în care a fost pus Zidane şi a dezvăluit unul dintre motivele pentru care ar fi pelcat francezul: “Zidane a dorit să ia singur o decizie, înainte ca altcineva să aleagă în locul său. Dacă Real Madrid ar fi pierdut la Kiev, Perez l-ar fi dat afară”, a declarat italianul pentru Sky Italia.

De asemenea, Capello a vorbit şi despre următorul antrenor, pe umerii căruia va sta presiunea celor trei titluri ale Ligii Campionilor câştigate de Zidane: “Perez l-ar putea înlocui cu Guti. Vrea să le arate tuturor că poate lua decizii radicale, aşa cum a făcut şi în urmă cu trei ani, cu Zidane”.

(Jurnal)