De ce nu a funcționat iluminatul public, în unele zone ale municipiului, în ultimele zile…

0
144

Tot mai mulți giurgiuveni ne-au semnalat faptul că, de câteva zile, pe strada Vaporului și pe o porțiune a bulevardului Acad. Miron Nicolescu din municipiu, iluminatul stradal este nefuncțional. 

Pentru lămuriri, ne-am adresat directorului SC Giurgiu Servicii Publice SA, Adrian Răcaru, întrucât societatea pe care o conduce este cea care are în „custodie” și iluminatul stradal din municipiu. 

„Este drept, au fost câteva defecțiuni și lucrări ale celor de la ENEL, care, însă, s-au încheiat în zonele amintite. În schimb, avem mari probleme cu giurgiuvenii teribiliști, care au desfăcut o cutie de aprindere din zona Vaporului, și au rupt siguranțele. Nu știu dacă a fost teribilism, rea-voință sau altceva, nu mă pot pronunța asupra acestor acte de vandalism. Oamenii noștri au reparat, în cursul zilei de astăzi (n.r. – 4 august) stricăciunile, și sperăm să nu ne mai confruntăm cu asemenea gesturi de acum încolo. Fac un apel către cetățeni să înțeleagă că nu fac nimănui bine dacă procedează astfel, sunt tot banii noștri, ai tuturor, în joc, atunci când trebuie să reparăm ce vandalizează unii sau alții”, a mai spus directorul SC GSP SA, Adrian Răcaru. 

(Jurnal)