Încă de miercuri, 18 martie, pe mijlocul Bulevardului Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, au apărut mai multe separatoare de sensuri, ce indicau o serie de lucrări ce ar urma să înceapă în perioada imediat următoare. Separatoarele amintite se întindeau pe sectorul cuprins între sensul giratoriu de la Spital până la cel de la Abator. 

După cum am aflat de la reprezentanții Primăriei și Poliției Locale, este vorba despre lucrări de amploare, incluse în proiectul (poate cel mai important) de reabilitare a carosabilului pe șoseaua București, Bd. Mihai Viteazul, Șos. 1 Decembrie 1918, proiect care cuprinde și Casa Tineretului, dar și amenajarea de trotuare în zona Rudari, zonă expusă pericolelor din cauza autocamioanelor care o tranzitează. 

Lucrările au demarat de joi, 19 martie, astfel că circulația se va desfășura pe un singur sens, cu restricțiile aferente. Cele două benzi ale sensului rămas vor fi folosite simultan, câte una pentru fiecare sens, astfel că se așteaptă ca în perioada următoare circulația să fie puțin îngreunată în zonă. 

Totodată, atât reprezentanții Poliției Locale, cât și ai constructorului, fac un apel către șoferii giurgiuveni să evite staționarea în zona amintită, pentru a nu bloca circulația. 

(Jurnal)