Timp de 5 luni, doctorul Mirela Moroșanu – medic responsabil Compartiment Recoltare, Procesare și Distribuție Sânge a fost directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Giurgiu, ducând o campanie foarte eficientă de conștientizare a cetățenilor giurgiuveni de a dona sânge.

,,Vine o vreme, când știi că proiectele tale au ajuns la maturitate și este timpul pentru un nou început. Atunci când profesionalismul ,,atinge” prietenia, proiectele continuă să funcționeze, iar oamenii continuă mereu să se întâlnească!” – spunea fostul director.

În ciuda rezultatelor obținute, Mirela Moroșanu a decis să demisioneze la începutul lunii trecute, lăsând postul vacant.

Contactată telefonic, aceasta ne-a precizat că printre motivele demisiei se numără numeroasele nereguli pe care le-a întâlnit la Centrul de Transfuzii Giurgiu, dar și „abuzul profesional” la care a fost supusă. Prin urmare, după doar 5 luni de la obținerea postului de director, aceasta a preferat să plece cu fruntea sus, considerând că aceasta este cea mai bună decizie luată.

Sperăm că neregulile despre care vorbea fostul director să fie doar o amintire și că noul venit să reziste mai mult de 5 luni la conducerea Centrului de Transfuzii Sanguine Giurgiu.

(Ana Magheru)