DANUrB+ în Giurgiu: Patrimoniu și planificare pentru dezvoltare durabilă de-a lungul Dunării

0
306

DANUrB+ în Giurgiu: Patrimoniu și planificare pentru dezvoltare durabilă de-a lungul Dunării – eveniment online ce va avea loc marți, 18 Mai 2021, între orele 10:00 și 12:00.

Proiectul cofinanțat european DANUrB+ continuă în Giurgiu cu un eveniment dedicat prezentării proiectului către organizații, instituții și persoane interesate din Giurgiu în a susține și valorifica turismul sau cultura locală pentru dezvoltarea orașului.

Amplasarea orașului Giurgiu pe malul Dunării oferă o oportunitate importantă în dezvoltarea viitoare a orașului. Provocările socio-economice cer noi metode pentru a crește reziliența orașului la nivel local și regional, iar proiectul DANUrB+ oferă contextul potrivit pentru a valorifica patrimoniul și resursele locale ce poate fi promovate și integrate într-o nouă identitate culturală a orașului.

Aceast eveniment va introduce obiectivele DANUrB+ în Giurgiu și potențialul de colaborare între reprezentanții locali în jurul tematicilor și activităților propuse în acest proiect. Scopul este de a identifica zonele de acțiune cele mai relevante în funcție de interesele, resursele și nevoile grupurilor de reprezentanți locali pentru îndeplinirea obiectivelor comune.

Dacă doriți să participați la acest eveniment, vă invităm să vă înregistrați printr-un email cu titlul ‘Înregistrare eveniment DANUrB+’ la adresa [email protected] menționând numele și afilierea dvs.

Evenimentul este organizat de A.T.U. Asociatia pentru Tranzitie Urbana și Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu alături de Primaria Municipiului Giurgiu, în calitate de parteneri în acest proiect.
Mai multe detalii despre proiect și eveniment: https://cutt.ly/TbD6W7R.