La primele ore ale dimineții de joi, 22 octombrie, în prezența subprefectului Mirel Brăgaru, primarul ales al comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, a depus jurământul de investitură, pentru următorul mandat. 

„Am reușit să conving locuitorii comunei, pe 27 septembrie, că proiectele începute trebuie, neapărat, continuate. Și aici mă refer, în principal, la continuarea racordării la rețeaua de gaze naturale a tuturor locuitorilor comunei noastre, la continuarea îmbunătățirii condițiilor de viață – asfaltări, rețea de apă sau canalizare acolo unde este nevoie. Totodată, în următorii patru ani sper să transform în totalitate comuna Adunații Copăceni, și sunt sigur că voi reuși acest lucru, pentru că am demonstrat că, doar într-un mandat, am făcut multe lucruri bune, vizibile fizic!”, ne spunea primarul Dan Rusu. 

Primarul Dan Rusu a obținut, la alegerile locale din 27 septembrie, un număr de 1758 de voturi, impunându-se în fața contracandidaților Marius Cardaș (PSD) și Marin Gheorghe (Alianța USR-PLUS). 

(Jurnal)