Ieri, 12 iulie 2021, PNL Giurgiu a avut alegeri pentru președinția organizației municipale. Astfel, organizația PNL Giurgiu l-a ales președinte pe Adrian Anghelescu.

Aceste alegeri au confirmat faptul că liberalii au optat pentru un lider a cărui activitate este relevantă pentru comunitate și nu numai pentru membrii de partid.

Deopotrivă, rezultatul de astăzi este și o reconfirmare a deciziei politice asumate și care s-a dovedit cea corectă, pe care am luat-o la alegerile locale. A fost o decizie inspirată, dar bazată pe analiză, să îl desemnez pe Adrian candidatul nostru, un politician nou.

Strategia de atunci a divizat puțin organizația municipală și o parte din membri au plecat la PSD să îl susțină pe Marian Măroiu. Deși părea o ruptură mare în organizație, împreună cu Alina Meclea, Silviu Dumitrescu și Adrian Anghelescu am construit o echipă unită, mai puternică și îndreptată doar către rezultate și către giurgiuveni. Un alt fel de a face politică în municipiul Giurgiu.

Echipa a devenit extrem de închegată, cu mulți membri activi care au fost prezenți în această după-amiază să valideze această conducere.

Sunt convins că Adrian Anghelescu va implementa proiectele promise și va veni în fața noastră cu rezultate concrete cu care ne vom mândri. Adrian Anghelescu are soluții și rezultate concrete pentru municipiul Giurgiu și, cu susținerea guvernării PNL, această viziune va aduce în Giurgiu binele pe care giurgiuvenii îl merită pe deplin.

Primarul Anghelescu este un model liberal care, în numai câteva luni de la preluarea mandatului, a dovedit că se poate și în Giurgiu.

Nu uită promisiunile făcute către giurgiuveni și, deși are o misiune extrem de grea, va duce toate proiectele la bun sfârșit și va fi un model de bune practici în administrație, reașezând Giurgiu printre cele mai bine cotate municipii ale țării” – transmite europarlamentarul PNL, Dan MOTREANU.

(Dan MOTREANU – europarlamentar PNL)