Dan MOTREANU mizează pe tineretul liberal

0
340

Dan MOTREANU încurajează tineretul liberal să participe la alegerile interne, deoarece sunt tineri devotați, loiali ideilor liberale, unii dintre ei fiind deja parlamentari, consilieri locali sau secretari de stat.

Acesta le adresează tinerilor liberali următorul mesaj de susținere și apreciere a muncii lor de-a lungul anilor în care au făcut parte din echipa PNL: „Ca fost Președinte al Tineretului Național Liberal am fost dintotdeauna un susținător al tinerilor din PNL, al acelor tineri implicați și responsabili, care și-au construit în timp o cariera politică, pas cu pas, dar și cu o formare profesională solidă. De când eram secretar general al PNL, mulți dintre aceștia au crescut alături de mine și cred că cea mai sănătoasă modalitate de a întineri un partid politic este de a forma în timp noile generații în organizațiile de studenți și tineri, care cresc corect, frumos, natural, fără să ardă etape, cu ani de luptă în opoziție alături de PNL și de construcție la guvernare.

Loialitatea față de valorile și ideile liberale, dar și competența fiecăruia sunt deopotrivă importante atunci când vorbim de promovarea tinerilor în politică și de generațiile viitoare de politicieni.

Partidul Național Liberal are astfel de tineri, membri vechi deja, de 10-15 ani, care au fost prezenți în absolut toate luptele electorale chiar dacă nu aveau funcții, chiar dacă ,,nu erau în echipa câștigătoare”. Toți au proiecte împlinite și realizate de ei.

Acum a venit și rândul lor să candideze la alegerile interne. Unii sunt deja parlamentari, alții aleși locali, alții secretari de stat.

Succes tuturor! Și să faceți din PNL București o organizație puternică!”

(Jurnal)