Primarul comunei Oinacu, liberalul Fabian Țîrcă vine doar cu vești bune în ultima perioadă și demostrează că promisiunile din campania electorală prind contur dacă există implicare și dorință de schimbare.

Una dintre veștile bune este faptul că Primăria Comunei Oinacu a intrat în posesia unui tocător de vegetație, cu ajutorul căruia se vor demara atât toaletarea vegetației de pe marginea drumului, dar, mai ales, tăierea ierbii din spațiul de acostament.

În aceste condiții, vom putea avea parte de o comună curată, cu spații verzi bine întreținute” – declară edilul.

O a doua veste este legată de faptul că „ s-au finalizat lucrările la modernizarea clădirii vechi a Primăriei, locație în care va funcționa, în curând, oficiul poștal al Comunei Oinacu”.

Însă, cea mai bună veste este că „ un proiect al Primăriei Comunei Oinacu, se află pe lista-sinteză a Companiei Naționale de Investiții.

Este vorba despre o sală de sport cu 180 locuri, care va oferi tinerilor posibilitatea petrecerii timpului liber într-un mod plăcut, practicând mai multe tipuri de activități sportive: tenis, fotbal de sală, handbal, precum și alte activități.

Lucrurile nu se opresc aici, în perioada următoare voi veni cu alte vești bune pentru dezvoltarea comunei noastre!”- ne mărturisește primarul pe pagina sa de Facebook.

Îi dorim mult succes în toate proiectele ce vor să vină!

(Jurnal)