Cum i-a „driblat” pe cei de la Astra Giurgiu unul dintre cei mai bogați patroni de cluburi din România

0
535

Astra este una dintre cele mai în formă echipe din campionat, fiind pe primul loc în Liga 1, dar lucrurile nu sunt deloc liniștite la formația antrenată de Bogdan Andone. Jucătorii nu și-au primit salariile de 3 luni, iar Ioan Niculae le-a promis că le achită două salarii, dar nu s-a ținut de cuvânt.

Din informațiile Digi Sport, patronul de la Astra ar fi trebuit să le vireze banii jucătorilor până marți, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Budescu și compania ”au luat foc” când au văzut că nu le-au intrat salariile și au de gând să boicoteze antrenamentele din această săptămână.

Nu este pentru prima dată când acesta le promite jucătorilor că le achită salariile și nu se ține de cuvânt. Din informațiile Digi Sport, în cazul în care Niculae nu le va livra salariile, jucătorii își vor primi banii direct de la LPF, din drepturile TV.

Ioan Niculae (în fotografie, alături de Anamaria Prodan) este unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de euro.

Jucătorii de la Astra ”fentează” amenzile la fel cum ”driblează” Niculae salariile

Bogdan Andone a dezvăluit faptul că jucătorii primesc amenzi pentru indisciplină, dar în cazul în care câștigă meciul de la finalul săptămânii acestea sunt anulate. Astra a trecut pe primul loc în Liga 1, după ce a învins Craiova cu 1-0.

”Avem regulamentul de ordine interioară. Jucătorii sunt amendați dacă nu-l respectă, dar am stabilit ca amenzile să se anuleze, în cazul în care echipa câștigă meciul de la finalul săptămânii. Până acum, practic, nu s-a dat nicio amendă, echipa a câștigat la finalul săptămânii și au rămas cu bani”, a declarat Bogdan Andone la Digi Sport Matinal.

Etapa următoare, Astra se va deplasa la Cluj, pentru meciul cu CFR. Partida se va disputa luni, 16 decembrie, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

(Jurnal)