hepatitaAsociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice (A.P.A.H) în colaborare cu Primăria municipiului Giurgiu organizează, sâmbătă 23.07.2016 cu ocazia Zilei Moindiale împotriva Hepatitei campania de Luptă împotriva Hepatitei.

ABCH Giurgiu marchează această zi în Parcul Alei din municipiu, unde, pe o suprafață de 12-14 metri pătrați va fi montat un puzzle cu mesaje ale pacienților diagnosticați cu hepatită în vederea informării publicului larg. Toți participanții vor avea tricouri sau șepci inscripționate cu însemnele specifice Zilei Mondiale a Hepatitei. Acțiunea se desfășoară în toată lumea pentru a conștientiza populația asupra prevenției, informării corecte și accesului la investigații și inovație.

Reprezentanții ABCH invită sâmbătă, în Parcul Alei toți giurgiuvenii pentru a afla ce gândește un pacient de la depistare până la tratament prin intermediul mesajelor ce apar în puzzle și, totodată să se informeze despre hepatitele virale și nonvirale, în acest scop fiind împărțite pliante și materiale informative. 

(Jurnal)