Un antrenor bătut cu bestialitate  la un meci de fotbal de liga a 4-a, în  comuna Prundu !

0
651

Sâmbătă, în pauza meciului de juniori Prundu – Giganții Vărăști, care preceda partida de liga a 4-a, tehnicianul Marian Dociu a fost bătut de 7-8 persoane și lăsat însângerat, scrie GSP.ro.

După cum au declarat apropiații, antrenorul Marian Dociu, a fost  bătut în pauza meciului de juniori ce preceda partida de Liga a  4-a,  Prundu – Giganții Vărăști și este încă plin de vânătăi, la aproape o săptămână de la incident. Președintele echipei, Cătălin Ilie a fotografiat, pentru GSP.ro, victima, declarând acestora: „A fost lovit la cap și dinți. Nu se poate bărbieri încă, este vânăt rău de la piept în sus”, a mai spus conducătorul giurgiuvenilor.

Marian Donciu sărise în timpul partied să își apere un elev luat la palme de un advesar, însă rudele celui din urmă l-au atacat la pauză. Tumefiat din cauza loviturilor , Marian Dociu a făcut o plângere plângere la Poliție. Agresorii au fost identificați, iar AJF Giurgiu a dictat următoarele pedepse:
– Clubul organizator, AS Prundu, la care este legimitat Stoica, a fost amendat cu 1.000 de lei și va disputa următoarele 6 partide pe alt stadion;
– Agresorul, Nicușor Leonard Stoica, a fost suspendat pe o perioadă de doi ani și a primit o penalitate de 800 de lei;
– Președintele clubului, trecut pe foaia de meci drept om de ordine, Gheorghe Tudorache, nu va mai fi primit pe stadioane timp de 2 luni și va plăti 200 de lei amendă. Tudorache este, în același timp, reprezentantul seriei sale din Liga a 4-a în Comitetul Executiv al AJF Giurgiu.

Totodată, conform acelorași surse, agresorul, rudă cu persoanele intrate pentru a-l lovi pe tehnicianul Marian Dociu, Nicușor Leonard Stoica, a fost suspendat pe o perioadă de doi ani și a primit o penalitate de 800 de lei.

GSP a prezentat imagini cu starea lui Marian Dociu, pe care vi le redăm și noi.

(Jurnal)

Așa arata victima la scurt timp după agresiune…