Dinu Gheorghe a scos la vânzare un imobil pe care speră să obţină nu mai puţin de cinci milioane de euro. Casa este într-un cartier de lux din Bucureşti şi are o suprafaţă construită de 500 de metri pătraţi.

Preşedintele Dunării Călăraşi a scos la vânzare vila pe care o deţine în cartierul Primăverii, la doar două minute de Piaţa Charlse de Gaulle. Imobilul a fost construit în 1940, se întinde pe 500 de metri pătraţi şi terenul din jurul său măsoară de 1.258 de metri pătraţi. Are 10 camere, 4 dormitoare, 7 băi, sală de sport şi 10 locuri de parcare.

Casa a fost consolidată în anul 2000 şi în 2018 a trecut printr-un proces de reamenajare: ”Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea tuturor sistemelor atât din interiorul, cât şi din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă şi este menită să asigure confortul proprietarilor.

Printre facilităţile oferite enumerăm alarma, supraveghere video, rulouri acţionate electric, sistem audio etc”, este o parte din anunţul postat pe site-urile de imobiliare. Doritorii sunt atraşi şi cu o dotare inedită. Pivniţa este prevăzută cu uşă blindată şi poate fi folosită în cazul unor situaţii de urgenţă.

În prezent preşedinte la echipa de fotbal Dunărea Călăraşi, Dinu Gheorghe şi-a început cariera ca magazioner la spitalul de psihiatrie din Bucureşti, iar Revoluţia la prins angajat la vamă. A atins apogeul în anul 2000, când a fost numit şef la Direcţia Generală a Vămilor. Ulterior, a fost îndepărtat din această funcţie, după mai multe controverse create în jurul său.

(Jurnal)