Cu politica la psihiatru!

0
524

Petrecerea de final de an a liberalilor giurgiuveni era gata, gata să eșueze în…lamentabil.

La  eveniment au fost  prezente doamne din stafful Organizației Județene a Femeilor Liberale Giurgiu (OFL),  ce au  luat loc alături de câțiva  primari din teritoriu.

Din păcate, prim vicepreședinta OFL, medic psihiatru la Spitalul din Vadu Lat, a simțit nevoia, la un moment dat, să prescrie rețete politice primarilor așezați pe la mese.

Motivația doamnei doctor a fost aceea că unii dintre primarii prezenți ar fi avut în trecut apartenențe social democrate.

Inflamat, în mod justificat, de această tendențioasă diagnoză, unul dintre primari a ripostat mai puțin academic.

Urât, veți spune, dar știți cât de nasol te simți când te duci și tu  la o petrecere cu prietenii și vine unul care simte nevoia să se dea rotund în fața celorlalți și vrea să te pună la punct? Evident că ți se pune pata și-l  scapi  pe necuratu din tine care nu mai ține cont de cei 7 ani de acasă și îi pui platoul cu salată în cap…

Extrem de ciudat ni se pare însă atitudinea lipsită de tact a doamnei doctor ce ar fi trebuit să lase observațiile  medicale pentru pacienți și să înțeleagă că acolo era vorba de o petrecere între colegi de  partid, nicidecum  un party cu pacienții și paznicii de la Spitalul la care lucrează, ceea ce ar fi fost o adevărată… nebunie!

Păi e frumos doamnă prim vicepreședintă?! Oamenii ăștia, liberali,  vin să petreacă, iar dvs. mai aveați puțin și puneați cămășile de forță, pe ei?!

Mai întâi de toate, ar trebui să nu uitați doamnă doctor că pentru PNL Giurgiu, la următoarele alegeri, voturile din teritoriu se bazează tocmai pe susținătorii acestor primari și nicidecum pe cele ale pacienților d-stră.

În consecință constatăm că în cazul doamnei prim vicepreședinte al OFL Giurgiu, politica dăunează grav medicinei, în timp ce medicina dăunează grav..politicii.

Așa e când vrei, în toiul petrecerii, să te duci cu politica la …psihiatru!

(B.O. Lundu)

 

***Articolul de față este un pamflet și trebuie tratat ca atare!