Cu ce evenimente s-au confruntat jandarmii giurgiuveni în perioada Sărbătorilor Pascale

0
162

Peste două sute de jandarmi giurgiuveni au asigurat liniştea în primele două zile de Paşti, în special la soluţionarea unor situaţii sesizate de cetăţeni în oraşul Bolintin Vale şi în municipiul Giurgiu.

Conform informaţiilor primite de la Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Giurgiu, pe timpul slujbei de Înviere, după ce a ieşit din Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Bolintin Vale, un bărbat a fost surprins cu un cuţit asupra sa, întocmindu-i-se, astfel, dosar penal pentru port sau folosire fără drept a obiectelor periculoase.

În a doua zi de Paşti, pe 17 aprilie,jamdarmii au fost solicitaţi să intervină pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu, pentru aplanarea unui conflict între doi îndrăgostiţi: o fată de 18 şi un băiat de 22 de ani. Celor doi vor răspunde în faţa legii pentru loviri, alte violenţe, precum şi pentru distrugere.

În afara celor două intervenţii, jandarmii au mai aplicat, în perioada 14 – 17 aprilie, un număr de 11 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.300 de le, precum şi un avertisment, cele mai multe pentru injurii, ameninţări cu acte de violenţă, provocare de scandaluri şi consum de băuturi alcoolice în locuri publice.

(Jurnal)