Cu ce dorea un turc, să intre în România , prin frontiera de la Giurgiu…

0
296

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocar, peste 300 de parfumuri, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În noaptea de miercuri spre joi, 12 mai (ora 00:10), polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe sensul de intrare în țară, un control asupra unui autocar, care transporta persoane în regim internațional, pe ruta Turcia – România.

          Cu această ocazie, polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit printre bagajele pasagerilor, în mai multe colete de culoare neagră, un număr de 328 de parfumuri,  ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că bunurile respective aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 49 de ani, șoferul autocarului.

          Bunurile, în valoare de aproximativ 98.400 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

           În prezent, față de cetățeanul turc, polițiștii de frontieră efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet.

(Jurnal)