Cu câteva ore în urmă o crimă a fost comisă în Cartierul Tineretului din Giurgiu (FOTO +VIDEO)

0
1860

Cu puțin timp în urmă, în jurul orei 20:00,  polițiștii  giurgiuveni au fost sesizați de către o femeie din orașul Giurgiu cu privire la faptul că o rudă a sa ar fi  fost înjunghiată de către soțul acesteia.

 

Foto: Blocul în care s-a comis crima  și scara…

Drama  s-a consumat în imediata apropiere a sediului foștilor gardieni publici, într-un bloc proaspăt reabilitat, la etajul al treilea din cartierul Tineretului. Un cartier  cu oameni săraci  ce deseori au avut probleme cu legea, mulți dintre ei mai ales în perioada  când șef al Inspectoratului de Poliție Giurgiu  era  Cătălin Georgescu.

crima

 

Pe baza acestei sesizări, la fața locului s-au deplasat câțiva polițiștii giurgiuveni, precum și un echipaj al Jandarmeriei, fiind totodată solicitat și sprijinul unui echipaj medical SMURD. Din păcate,  acesta din urmă  a constatat decesul femeii în vârstă de numai  35 de ani, ce locuia  în municipiul Giurgiu.

La scurt timp, autorul crimei, un bărbat în vârstă  de 45 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost identificat și reținut. Cercetările  au fost  preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

(Ana LINCĂ)