Cristina Elena DINU: „PSD face tot ce este posibil pentru a-şi onora mandatul cu care a intrat la guvernare!”

0
119

PSD face tot ce este posibil pentru a-şi #onora mandatul cu care a intrat la guvernare! Am iniţiat, am susţinut şi promovăm în continuare #măsuri pentru binele oamenilor şi al economiei româneşti!

Patru exemple semnificative, de azi:

– Proiectul PSD privind #hidrocentralele abandonate a fost adoptat de Senat şi urmează rapid dezbaterea şi votul final în Camera Deputaţilor. Astfel, va fi asigurat cadrul legislativ pentru #finalizarea unor investiții în hidrocentrale – multe, aproape gata – cu beneficiul uriaș al aportului de zeci de mii de megawați, lunar, în sistemul #energetic, energie verde și foarte important, #ieftină.

– Camera Deputaților a adoptat legea privind obligativitatea criteriului #verde la licitații. Actul normativ susține #capitalul românesc și comunitățile, după model european, fimele româneşti primind, astfel, șanse în plus să participe cu succes la licitațiile publice. Criteriul verde înseamnă puncte în plus la #licitație pentru firmele care poluează mai puțin prin operațiunile de transport.

– Ministerul #Muncii pregătește un proiect de lege cu măsuri de #protecţie socială pentru companiile care vor avea de suferit în urma restricţiilor impuse Rusiei.

– La insistențele #PSD, premierul Ciucă a trecut, în sfârșit, la gesturi concrete şi a solicitat Uniunii Europene sprijin pentru #România, ca țară ce se află în prima linie de apărare a democrației occidentale. Ministrul PSD al #Finanțelor a și pus rapid în aplicare acest mandat și, azi, la Bruxelles, la reuniunea Ecofin a miniștrilor de finanțe din UE, a argumentat necesitatea ajustării în acest sens a mecanismelor europene”.

#Măsuri_Pentru_Oameni

#Proiecte_PSD

#Guvernare_Social_Democrată

(Cristina Elena DINU- deputat PSD Giurgiu)