Cristina Elena DINU: „La aniversarea a 130 de ani de social-democrație, rolul PSD pe scena politică românească se dovedeşte a fi mai important decât oricând!

0
706
La aniversarea a #130 de ani de social-democrație, rolul #PSD pe scena politică românească se dovedeşte a fi mai important decât oricând.
#PSD este şi va rămâne cel mai mare partid al ţării, în programele şi politicile sale regăsindu-se preocuparea pentru #susţinerea tuturor categoriilor sociale reprezentative.
#PSD a dovedit, de fiecare dată, că ştie să guverneze bine şi că este #singurul partid care îşi asumă şi susţine interesele salariaţilor, dar şi pe cele ale antreprenorilor!
#PSD a iniţiat şi a susţinut cele mai importante #Măsuri_Pentru_Oameni: de la creşteri de pensii, salarii şi alocaţii, la plafonarea, respectiv #reglementarea pieței energiei şi până la programe consistente de #sprijin a economiei, a agriculturii şi va acţiona, în continuare, pentru dezvoltarea #României şi pentru a aduce cât mai multă #bunăstare oamenilor!