Cristina Elena DINU: „În ultima vreme, declarațiile liderilor USR mă duc cu gândul la vorba aceea „când vulpea nu ajunge la struguri spune că sunt acri!”

0
119

În ultima vreme, declarațiile liderilor USR mă duc cu gândul la vorba aceea „când vulpea nu ajunge la struguri spune că sunt acri!”.

Ce uită, însă, e că #dezastrul din România s-a declanşat cu USR la guvernare.

Iar catastrofa s-a instalat tot din cauza lor, după ce, ca nişte copii răsfăţaţi, au părăsit Palatul Victoria, fiind, astfel, artizani ai actualei #crize politice.

Efectele acţiunilor lor iresponsabile şi imature sunt #devastatoare, ambiţiile lor neavând nicio legătură cu bunăstarea românilor.

Viaţa cetăţenilor s-a înrăutăţit şi din cauza lor ţara noastră traversează cea mai grea perioadă, de 30 de ani încoace. Oricât ar încerca să distragă atenţia de la aceste fapte, ei poartă întreaga vină pentru ceea ce ni se întâmplă acum.

#Pandemia a făcut prăpăd.

De la începutul lunii septembrie şi până în prezent, au murit peste 14.000 de români din cauza COVID. 591 de români, doar în ultimele 24 de ore.

Ca pe timp de #război!

Cocoţaţi în fruntea unor ministere cheie, printre care şi cel al #Sănătăţii, „progresiştii” nu au făcut absolut nimic. Cu atât mai puţin, pentru pregătirea valului 4.

Au vrut doar să se asigure că vor avea #control absolut asupra miliardelor promise pentru Sănătate, prin PNRR.

Şi iată că am ajuns pe primul loc în lume la numărul de decese, #spitalele nu mai au locuri pentru bolnavi, nu mai au nici medicamente, nici oxigen, iar în foarte multe oraşe, nu au nici căldură.

În plus, creşterea uriaşă a facturilor la energie şi gaze a dus la o #explozie în lanţ a tuturor preţurilor, peste 100.000 de firme riscă să se închidă, sute de mii de oameni sunt în pragul șomajului, milioane de #oameni îngheață în case, iar România a ajuns să trăiască pe datorie.

Dincolo de discursurile lor pline de #stereotipuri care nu mai păcălesc pe nimeni şi prin care încearcă dea vina pe oricine altcineva în afară de ei, #realitatea este că au avut Puterea şi n-au folosit-o decât în scop personal” – precizează Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu.

(Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu)