Cristina- Elena DINU: „Guvernul PNL- USR a făcut prea mult rău României şi trebuie să plece!”

0
93

PSD a depus zilele trecute, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Moțiunea intitulată „România EȘUATĂ” a fost inițiată de 156 de deputați și senatori și va fi dezbătută începând cu ora 14:00, iar votul va fi secret, cu bile. 

Guvernul PNL- USR a făcut prea mult rău României şi trebuie să plece! Românii i-au îndurat destul!

Votăm astăzi moţiunea de cenzură împotriva Executivului condus de Cîţu şi cerem, astfel, socoteală pentru situaţia catastrofală în care Dreapta a adus ţara noastră.

În mai puţin de 6 luni, PNL şi USR au distrus tot. Au sărăcit populaţia, şi-au bătut joc de veniturile românilor, îngheţând pensii, salarii şi alocaţii, nerespectând, astfel, legi în vigoare.

În tot acest timp, preţurile au explodat, iar oamenii se descurcă tot mai greu.

Guvernul Cîţu este responsabil de o educaţie eşuată după ce au bâjbâit continuu în ceea ce priveşte funcţionarea unităţilor de învăţământ, în pandemie, şi au pus în pericol viitorul copiilor noştri.

PNL şi USR sunt responsabili de un sistem de sănătate prăbuşit pe care l-au băgat direct la terapie intensivă.

Și ca să facă lucrurile până la capăt au pus la pământ şi economia ţării!

Au decimat agricultura, îngropând, totodată, turismul şi au pus lacăt pe tot ce înseamnă mediul de afaceri autohton.

Iar “marele” Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a ajuns, în mâinile lor, doar motiv de ruşine la nivel european, pentru noi, iar pentru ei este doar un instrument potrivit pentru a umple buzunarele clientelei politice.

Trebuie să îi trimitem acasă, până nu va fi prea târziu!”- anunța pe pagina sa de Facebook, deputata de Giurgiu, Cristina Elena DINU.

(Jurnal)