Cristina Elena Dinu: „Consider că omul trebuie pus în centrul preocupărilor unui parlamentar”.

0
268

„Gândurile mele la începutul noii #sesiuni a Parlamentului României se îndreaptă către #giurgiuveni, către toţi cetăţenii municipiului şi judeţului Giurgiu. Voi fi la fel de activă şi implicată și voi face tot ceea ce îmi stă în putere și în prerogativele funcției pentru #îmbunătățirea vieții de zi cu zi a oamenilor. Voi fi #vocea giurgiuvenilor şi, indiferent de opţiunile lor politice, îi voi reprezenta cu #onoare în forul legislativ.

Consider că #omul trebuie pus în centrul preocupărilor unui parlamentar, iar eu personal am făcut din acest deziderat principala mea cauză. Sunt importante şi #legile inițiate, dezbătute şi votate în CameraDeputaţilor, dar cred că #implicarea în rezolvarea problemelor de zi cu zi ale cetățenilor este vitală pentru cei care m-au mandatat în această înaltă demnitate.

Am fost, sunt şi voi fi aproape de cetățenii din județul #Giurgiu şi le promit că voi prezenta problemele lor către #instituţiile abilitate ale statului, în scopul rezolvării acestora, în conformitate cu legile şi actele normative în vigoare.

De asemenea, îi asigur pe #primarii localităţilor judeţului că îi voi susţine în toate #proiectele de dezvoltare şi modernizare ale comunităţilor locale. Vor avea în mine în continuare un #partener devotat, pentru că receptivitatea lor a fost direct proporţională cu străduinţele mele.

Sunt sigură că #împreună putem reuşi!

Vă aştept, de asemenea, cu idei, propuneri, soluţii la diferitele probleme la adresa de e-mail deputatcristinadinu@gmail.com.

Vă mulţumesc că îmi sunteţi alături şi vă doresc un an #prosper, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional”.

(Cristina Elena DINU – deputat PSD Giurgiu)