Plângând de mânie, Cristiano Ronaldo, a fost dat afară din teren, miercuri seară,  în meciul împotriva celor de la Valencia, meci din Liga Campionilor.  Starul portughez , aflat acum sub culorile echipei italiene, Juventus Torino,  a fost eliminat în minutul 28 al partidei cu Valencia, după un duel cu Jeison Murillo în careul Valenciei.

Eliminarea starului portughez a survenit după ce Felix Brych, în viața de toate zilele, doctor în Drept,  s-a consultat cu arbitrul adiţional, care i-a semnalat incidentul din careul Valenciei.

Gestul portughezului a fost, în cele din urmă , unul puștesc, de curtea școlii. El   l-a tras de un smoc de păr pe adversarul său , căzut la pământ, în propriul careu.

Cristiano Ronaldo a suportat cu greu ideea că a fost eliminat în primul său meci în tricoul Juventusului , şi a părăsit în lacrimi terenul.

Reacţiile nu au întârziat să apară, iar cea mai vehementă a fost a Katiei Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo. Aceasta a postat, la miezul nopţii, un mesaj extrem de dur. „Ruşine pentru fotbal, o să se facă dreptate. Vreţi să-l distrugeţi pe fratele meu, dar Dumnezeu nu doarme niciodată. Ruşinos!”, a scris Katia Aveiro.”Se va plăti un preţ mare pentru acele lacrimi. Vor să te pună la podea, dar nu vor reuşi!”, a mai scris Katia.

Acesta a fost primul cartonaş roşu încasat de starul portughez în Liga Campionilor, venit în partida cu numărul 154 disputată în cea mai tare competiţie inter-cluburi.

De remarcat și reacția uimitoare a comentatorilor sportive, aflați pe stadion, când Cristiano Ronaldo a văzut cartonașul roșu: „Îți vine să crezi așa ceva?”

(Jurnal)