Control judiciar pentru doi bărbați din comuna Găiseni acuzați de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

0
327

Doi bărbați, din comuna Găiseni, județul Giurgiu au fost reținuți, de către polițiștii giurgiuveni, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 23 decembrie a.c., ora 20.25, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Găiseni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi agresat fizic un bărbat.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 23 decembrie a.c., ora 20.00, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, se afla la colindat cu mai mulți adulți și copii din localitate, doi bărbați, de 36 de ani, din comuna Găiseni, ar fi devenit recalcitranți, pe motiv că aceștia nu ar fi colindat și pe strada lor.

Ulterior, unul dintre cei doi bărbați ar fi lovit bărbatul de 25 de ani, în zona spatelui, iar celălalt, o femeie, de 73 de ani.

La data de 27 decembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cei doi bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice au fost retinuți, pentru 24 de ore.

Astăzi, 28 decembrie a.c., procurorul de caz a dispus față de acesția măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, precizează IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)