Luni, 13 iunie, ora 16:45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Bolintin Vale au depistat pe Drumul Județean 404, în localitatea Florești, județul Giurgiu, un tânăr de 23 de ani, cu domiciliul în localitatea Stoenești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanța cannabis, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

În cazul tânărului a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența unor substanțe psihoactiveMarți,

Marți, 14 iunie, la  ora 2:05, dimineața, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au depistat un tânăr de 26 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul București, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii giurgiuveni atrag atenția asupra respectării regulilor de circulație! Conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise vă pune viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic în pericol grav! Acestea vă scad capacitatea de reacție, concentrarea, atenția, reflexele și viteza de execuție a mișcărilor!

(Jurnal)