Consiliul Județean Giurgiu și Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic Giurgiu au finalizat lucrările de întreţinere ale Drumului Județean  412B.

0
455

 Toamna lungă și deosebit de caldă a permis desfășurarea unor activități de reparare și întreținere a drumurilor din cadrul județului nostru.

Astfel, Consiliul Județean Giurgiu și Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic Giurgiu au finalizat lucrările de întreţinere ale Drumului Județean  412B. Este vorba de tronsonul dintre localitatea Sterea, comuna Clejani și DN61 – după cum ne-au informat reprezentanții conducerii DJTADCT.

De precizat că  DN61 este drumul național care leagă orașul Găești de Giurgiu. Drumul se termină în DN6, comuna  Ghimpați, dar este continuat mai departe de DN5B.

Lucrările de întreţinere la acest nou sector  de drum judeţean, reabilitat, au constat în turnarea unui nou covor asfaltic, urmate de montarea de indicatoare și de trasarea marcajelor rutiere.

Conform acelorași surse, lucrările au fost efectuate, în regim propriu, de către echipele de muncitori ai Direcției Județene de Transport Giurgiu cu  utilajele din dotare.

Lucrările de reparații și întreținere a drumurilor județene vor continua cât timp vremea, prielnică în ultima perioadă, va oferi condiții optime desfășurării activității Direcție.

(Jurnal )