razvan-cuc-ministrul-transporturilor-in-caietele-de-sarcini-ale-licitatiei-vor-fi-incluse-criterii-suplimentare-pentru-a-evita-revizuirea-studiilor-de-fezabilitate-18567772Dacă la începutul lunii trecute ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că nu promite niciun kilometru nou de autostradă pentru acest an, acum oficialul a revenit cu noi informaţii .

Constructorii vor termina în acest 90,23 kilometri de autostradă şi 45 de kilometri de variante ocolitoare şi vor finaliza modernizarea a 275 kilometri de drumuri naţionale, dar autorităţile trebuie să facă presiuni pentru a putea fi terminate aceste lucrări în acest an, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, după o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu, potrivit news.ro.

autostrada-lugoj-deva

”Am devenit faimos cu această replică, dar spus că avem un program de guvernare pe care-l vom urma cu stricteţe. Cred că era necesar, înainte să mă antepronunţ pe un număr de kilometri, pentru că s-au făcut multe promisiuni de-a lungul timpului, să văd situaţia exactă. Situaţia nu este deloc roz”, a spus Cuc.

(Jurnal)