Deși indicele ratei de infectare cu Covid, la Giurgiu, a impus trecerea Municipiului Giurgiu în ”scenariul roșu”, de vineri noapte, sunt formațiuni politice care au mai avut curajul să organizeze întruniri la sediul Partidului lor.

Astfel că, vineri, 5 martie, la prânz, a avut loc conferința de presă, săptămânală, a Partidului Social Democrat Giurgiu, la sediul PSD din strada Mircea cel Bătrân, susținută de către Senatorul Marian Mina, președintele PSD Giurgiu  și de către Deputatul Cristina Elena Dinu.

Subiectele dezbătute au vizat  votul Parlamentului privind bugetul de stat, alocările bugetare destinate administratiei giurgiuvene și  respingerea amendamentelor depuse de PSD de către coaliția de la guvernare.

În ceea ce privește alocările bugetare,  parlamentarii PSD Giurgiu au considerat că ele au fost repartizate preferențial, deși , Marian Mina considera că în Municipiul Giurgiu, s-ar fi  făcut o excepție…Asta nu l-a împiedicat pe liderul formațiunii să aducă o mulțime de critici la adresa Guvernului Cîțu cât și  premierului, personal.

Totodată s-a mai precizat faptul că e posibil ca Bugetul  să fie atacat la CCR,  după consultarea forurilor statutare ale Partidului Socialș Democrat.

(Jurnal)