Duminică, 7 martie, cu începere de la ora 15:00, fotbaliștii de la  Astra Giurgiu primesc vizita celor de la  FC Hermannstadt, în  etapa a 26-a a Ligii 1, pe stadionul ”Marin Anastasovici”, din Municipiu.

Meciul cu FC Hermannstadt, va fi unul strâns, deoarece ambele echipe își doresc foarte mult victoria. Astra,  pentru a se apropia de play-off, în timp ce sibienii  speră ca printr-un rezultat bun obținut la Giurgiu, să scape de zona minată a clasamentului.

Astra este echipa mai în formă, având  un moral ridicat. Fotbaliștii giurgiveni nu par că ar avea  o misiune prea dificilă, ținând cont și de cum arată sibienii în acest moment.

În campionat, Astra Giurgiu a remizat etapa trecută acasă la  Academica Clinceni cu scorul de 1-1. Echipa se află pe locul 10 în clasament, la 7 puncte distanță de play-off.

FC Hermannstadt vine după două eșecuri: unul cu U.Craiova ( 0-1), în deplasare și celălalt cu Sepsi Sf.Gheorghe pe teren propriu 1-2. Echipa  ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii,  cu 22 de puncte.  În cele cinci meciuri directe dintre cele două echipe, Astra a câștigat  3, iar două s-au încheiat la egalitate.

(Costel Spînu)