Miercuri, 30 martie, ora 7:30, dimineața, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au depistat pe strada Consilier Marian Toma din localitatea Daia, un bărbat de 26 de  ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Asupra celui prins, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În aceeași zi, ora 20:07, polițiștii giurgiuveni au depistat un bărbat de 46 de ani din localitatea Oinacu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Str. 1 Decembrie, din municipiul Giurgiu,  aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean Giurgiu unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

(Jurnal)