Două zile la rând, în cadrul concursului „Danube Trophy”, micuții tenismeni înscriși în tabloul competițional și-au expus talentul și dorința de a excela în sportul pe care îl practică.

La festivitatea de premiere a participat și viceprimarul Marian Damian, alături de președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu.

Și dacă vorbim despre un concurs, este evident că nu toți au câștigat, însă au plecat acasă cu premii pentru participare și cel mai important, cu experiența unei competiții și cu dorința de a deveni cei mai buni.

Toți participanții turneului „Danube Trophy” sunt valoroși și îi felicităm pentru activitatea lor.
Partenerul Tenis Club București și tenisshop.ro au sprijinit alături de organizatori drumul spre performanță al micilor tenismeni înscriși pe tabloul competițional, pe cele patru categorii: galben, verde, portocaliu si roșu.

Așa cum am mai anunțat, toți participanții înscriși pe tabloul de concurs care au luat startul în cele două zile competiționale, au primit la înregistrare pachete pentru participare, iar finaliștii și câștigătorii au beneficiat de premii importante.

Felicitări organizatorilor și partenerilor pentru că susțin și promovează în rândul tinerilor astfel de competiții sportive” – comunică Primăria Municipiului Giurgiu.

(Jurnal)