Comisarul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, Ionuț Bogdan DANA, a fost avansat chestor. Cine este al doilea ofițer ce a fost avansat în acest grad…

0
1260

Conform unei informații venite la redacție, doi ofițeri de poliție ce au fost și mai sunt încă legați, prin activitatea lor de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, au fost avansați în grad. 

Primul este șeful IPJ Giurgiu, Ionuț Dana, cel ce a fost numit la conducerea Inspectoratului, odată cu evenimentul neplăcut de la Bolintin Vale,  unde un șofer de microbuz a fost ucis de un tânăr de etnie romă.

Foto: Ionuț Bogdan DANA 

Ministerul Afacerilor Interne a decis atunci înlocuirea din funcție a șefului Inspectorului de Poliție Județean Giurgiu, comisarul-șef Cătălin Georgescu, cu comisarul șef Ionuț Dana, șef al Poliției Sectorului 1 din București.

Cu două zile în urmă Ionuț Bogdan DANA a fost avansat la gradul de Chestor, eveniment pe care îl salutăm, urându-i acestuia multă eficacitate în cariera sa viitoare.

Un al doilea ofițer ce a fost avansat la același grad de chestor este Tache Vasile, cel ce la acest moment este comandantul Școlii de ofițeri de poliție de la Câmpina, ce a funcționat, la rândul său,  o bucată de timp ca inspector șef al IPJ Giurgiu.

Foto: Vasile TACHE

Precizăm de asemenea, faptul că din staff-ul conducerii Poliției județene Giurgiu  face parte și dl. comisar-șef Croitoru Ion,  împuternicit pe funcția de adjunct al I.P.J. Giurgiu,  fiind  titularul postului de șef serviciu, în cadrul D.C.C.O.- I.G.P.R.

(Jurnal)