CJ Giurgiu implicat în proiectul privind siguranța rutieră si îmbunătățirea conectivității districtului Ruse și a județului Giurgiu la rețeaua de transport TEN-T

0
463

Ieri, 1 februarie 2022, a avut loc la Ruse, conferința finală a proiectului  „Investiții pentru siguranța rutieră si îmbunătățirea conectivității districtului Ruse și a județului Giurgiu la rețeaua de transport TEN-T”, cod ROBG 418.

La conferință au participat președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, guvernatorul Regiunii Ruse Anatoli Stanev, viceprimarul municipalității, Ruse Magdalina Ilieva, directorul executiv al Euroregiunii Danubius, Lili Ganceva, și echipele de implementare a proiectului.

Managerul proiectului, Cristina Ingeaua, a prezentat activitățile și output-urile proiectului pentru partea română, printre care: achiziția de echipamente (utilaje) pentru D.J.A.D.J.C.T. Giurgiu pentru realizarea lucrărilor de întreținere a drumurilor județene, echipamente pentru I.P.J. Giurgiu (etiloteste, Radar Trucam, autovehicul), echipamente pentru I.T.P.F. Giurgiu ( panouri luminoase cu tehnologie Led, semafor Led, indicatoare rutiere, stații transmisie Tetra).

Ca mecanism comun implementat, CJ Giurgiu a elaborat și aprobat în urma procesului de consultare publică, „Strategia de îmbunătățire a Securității rutiere în regiunea Ruse-Giurgiu”- informează Consiliul Județean Giurgiu.

(Jurnal)