CJ Giurgiu a asigurat continuitatea energiei termice la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu

0
197

Consiliul Județean a achitat astăzi, 5 ianuarie, suma de 459 945,95 lei, reprezentând contravaloarea parțială a facturii de energie termică aferentă lunii decembrie, SCADENTĂ la 20 ianuarie.

Totodată, Spitalul Județean are pregătită suma necesară plății în avans pentru luna ianuarie, fiind așteptată factura proformă necesară efectuării plății.

Consiliul Județean Giurgiu înțelege dificultățile generate de criza gazelor naturale, criză manifestată la nivel european.

Vom face și în continuare tot ce depinde de noi pentru ca niciun locuitor al municipiului să nu sufere de frig. Aceste eforturi, îngreunate de cheltuielile de funcționare foarte mari la nivelul DGASPC și Spitalului Județean de Urgență, vor reprezenta priorități pentru actuala conducere, nefiind afectate în niciun fel de declarații inconștiente apărute în spațiul public.

Dincolo de retorica gratuită inventariată pe acest subiect, putem anunța că studiem câteva variante de lucru ale unui program social destinat familiilor cu venituri mici și cărora plata facturilor de energie termică le crează probleme imposibil de rezolvat”.

(Biroul de presă al Consiliul Județean Giurgiu)