Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiștii giurgiuveni pentru refuzul prelevării de probe biologice

0
378

Un bărbat din comuna Izvoarele, județul Giurgiu a fost depistat de polițiști și depus în cadrul Penitenciarului Giurgiu, după ce instanța a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției nr.4 Poliție Rurală Ghimpați au desfășurat în comuna Izvoarele, județul Giurgiu, o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

Cu ocazia activităților desfășurate a fost depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, pe numele căruia, Judecătoria Cornetu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Persoana condamnată a fost condusă la sediul I.P.J. Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depusă în Penitenciarul Giurgiu”.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)