Ciprian Alexandru, Președintele USR Giurgiu: ”Știți pacienta de la Urziceni care a născut pe trotuar? Aceea este România care nu mai are loc în țara ei, ocupată de incompetenți și hiene!”

0
589

”Ceea ce se întâmplă zilele acestea cu încercările de modificare a codului fiscal, constituie un atac grav la populația României și are două aspecte:

– unul MORAL, anume că toate modificările propuse de guvernarea PSD=PNL pun presiune maximă DOAR pe oamenii care muncesc și produc bani pentru ca țara să funcționeze. Este vorba de mediul privat, de Intreprinderile Mici și Mijlocii ale căror taxe și impozite se vor tripla  (ex. Impozitul pe venit de la 1% la 3%).

Nu există nicio măsură cu impact real care să pună capăt unor cheltuieli inutile ale “statului gras”, nu există vreo reformă a administrației publice, nu există vreo intenție de desființare a ”sifoanelor” pe unde se scurg într-adevăr banii noștri.

În mod hilar, fostul premier PNL, Ciucă, vine și propune, tâmp, desființarea câtorva posturi de secretar de stat. Ipocrizia maximă vine atunci când ne aducem aminte că domnul Ciucă a girat un stat gras cu 200 de secretari de stat și consilieri ai consilierilor și directori de cabinete goale, etc. pe vremea când a deținut funcția de premier.

Adică acum două luni era OK, dar la 1 august nu mai este! PNL-ul de astăzi este dușmanul politicilor liberale, este dușmanul mediului privat doar ca să susțină în continuare datoriile din campanie.

– și unul FORMAL, și anume că, în contradictție chiar și cu prevederile legale, această guvernare, în căutare de bani,  vrea să schimbe cuantumul taxelor, cu intrare în vigoare, imediată.

Este rețeta haosului în firmele corecte și deschiderea drumului spre faliment. Asta duce cu siguranță la mutarea rapidă a unor părți din economie în zona gri sau chiar neagră.”