Giurgiu este unul dintre orașele, reședință de județ, cu cele mai ridicate prețuri ale biletelor de intrare la ștrand, din România!

0
1632
DCIM100MEDIADJI_0781.JPG

”Este mijlocul unei săptămâni în care se anunță temperaturi caniculare în majoritatea zonelor din țară, iar mii de r persoane vor căuta în week-end un ștrand sau o piscină pentru a se răcori și a petrece o zi frumoasă alături de cei dragi.

Dar cu bugetele strâmtorate de creșterea galopantă a prețurilor, o ieșire la ștrand poate fi foarte costisitoare. Pentru a veni în ajutorul celor care caută să se relaxeze o zi la ștrand și care trebuie să fie atenți la bugetul familiei, echipa noastră a făcut o analiză a costurilor de intrare la ștrandurile din orașele reședință de județ.

Am inclus în această analiză costurile de intrare pentru o zi de weekend la ștrandurile sau aquapark-urile din toate orașele reședință de județ din țară. În orașele în care oferta locală este variată am selectat ștrandul cu cel mai mic preț de intrare.

Cel mai mic tarif de intrare la un ștrand din România este de doar 5 lei pentru adulți în Drobeta-Turnu Severin, urmat de Miercurea-Ciuc (10 lei), Iași (11 lei), Bistrița (11 lei), Sibiu (15 lei), Deva (15 lei) și Râmnicu Vâlcea (15 lei). 

La capătul opus se află orașele BrașovBotoșaniCluj-Napoca și Galați. De menționat că în cazul orașelor Brașov și Botoșani, în lipsa unor ștranduri publice, am luat în considerare prețul de intrare la aquapark-urile din oraș. Intrarea la acestea este semnificativ mai mare decât la un ștrand public , dar și serviciile și facilitățile oferite sunt net superioare.

Municipiul Giurgiu se clasează foarte aproape de aceste orașe cu un tarif extrem de ridicat. Astfel prețul unui bilet este de 40 de lei în weekend pentru un adult și de 40 lei pentru un copil!”

Lista completă o găsiți pe linkul : https://www.clubulcopiilor.ro/cat-costa-sa-iesi-la-strand-in-romania/

(Sursa: Echipa ClubulCopiilor.ro)