Ciprian Alexandru, Președintele USR Giurgiu: ”Ministerul de Interne PNL este în colaps!”

0
508

”Ministrul PNL de Interne, în conferința de presă pe tema teribilului accident de la 2 mai în care 2 tineri au fost uciși de un șofer drogat: Câte aparate drugtest are Poliția Romană? Ministrul PNL nu știe.

De ce chiar dacă șoferului i-au fost găsite în mașină droguri, nu i-au fost luate probe care să demonstreze dacă acesta este drogat?  Ministrul PNL nu știe.

Cum se face că mașinii oprite de două filtre de poliție, neavând ITP (Inspecție Tehnică Periodică) valabilă nu i-a fost ridicat certificatul de înmatriculare?  Ministrul PNL nu știe.

De ce mașinile BMW cumpărate de celălalt ministru PNL de Interne nu sunt dotate cu kituri de testare pentru droguri, ele fiind cumpărate la prețuri exorbitante? Ministrul PNL nu știe.

De ce nu există aparate drugtest din abundentă pe litoral, unde se știe că tinerii se distrează la maxim? Se pare ca există doar 6, pe tot litoralul! Ministrul PNL nu știe.

De ce puținele aparate drugtest pe care le deține Poliția Română dau rezultate eronat pozitive de 5-7%? Asta înseamnă că 7 oameni din 100 stau fără permis 4 luni până când ies rezultatele probelor biologice de la INML? Ministrul PNL nu știe.

Cum e posibil ca la fiecare întrebare ministrul PNL să răspundă cu: “Nu știu” sau “Sunt detalii tehnice”?

La Giurgiu este și mai grav, mulți primari numesc și schimbă șefii de post care trebuie să le fie supuși, pe la unele secții dosarele sunt ținute inexplicabil la sertar până la prescrierea faptelor, funcțiile de conducere se numesc preferențial, nu pe merite, etc.

PNL a distrus Ministerul de Interne, PNL-ul roșu va dispărea la coșul de gunoi al istoriei, împreună cu țărănușul impostor, de la Cotroceni.”

Ciprian Alexandru – Președintele USR Giurgiu