Astăzi, la ora 16:30 a început ședința Comitetului Executiv Național al PSD, acolo unde trebuie tranșată situația tensionată din ultima perioadă din partidul Social Democrat. Primele declarații de presă sunt anunțate pentru ora 20:00, însă este foarte posibil ca această oră să nu fie respectată, având în vedere experiențele anterioare din ședințele tensionate ale PSD-ului.

După încheierea ședinței Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, liderii partidului vor susține o conferință de presă, unde vor comunica principalele decizii luate în cadrul partidului.

”Eu vreau să vă spun doar atât. În toată perioada asta n-am ieșit în nicio apariție publică, doar am citit scrisori, am urmărit apariții publice și atât. O să vorbesc la CEx”, a spus Liviu Dragnea.

La sosirea la sediul din Kiseleff, Mihai Tudose nu a vorbit despre situația din PSD, ci a vrut să lămurească declarația pe care a dat-o despre maghiari.

Pe de altă parte, surse apropiate PSD au afirmat că, în cursul zilei de vineri si de astăzi, mai mulți lideri de organizații județene au trecut pe la cabinetul lui Liviu Dragnea, de la Camera Deputaților, pentru a semna un document prin care se cere demisia lui Mihai Tudose.