Cercetaţi penal pentru conducere fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice

0
349

Doi bărbaţi din municipiul Giurgiu şi comuna Călugăreni sunt cercetați penal de către poliţiştii giurgiuveni după ce au fost depistaţi în trafic conducând autoturismul fie fără a poseda permis de conducere, fie aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Miercuri, 28 decembrie, în jurul orei 15:50, polițiștii giurgiuveni au depistat, în municipiul Giurgiu, un bărbat de 31 de ani, din acceași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

În cursul nopţii, polițiștii giurgiuveni au depistat, pe strada Doamna Stanca, din localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, un bărbat de 28 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Și în acest caz, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)