În zilele următoare,Centrul Cultural ”Ion Vinea” îi invită pe tinerii orașului, la un flash-mob și un concert de Crăciun în aer liber

0
418

casa-de-cultura Joi , 15 decembrie, începând cu ora 16.00,  în Parcul Mihai Viteazul din municipiu, Centrul Cultural ”Ion Vinea” organizează un flash-mob.

Pentru cine nu este acomodat cu acest termen precizăm că este vorba despre  o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanții efectuând o anumită acțiune neobișnuită pentru o durată scurtă de timp (de obicei câteva minute), după care grupul se împrăștie. Ideea a fost vehiculată  mai întîi in literatură ,  fiind transpusă în realitate începând cu anii 2003. Aceasta a fost facilitată de larga răspândire a internetului , e-mailul și mesageria instant fiind principale mijloace prin care se face organizarea acestor adunări.

Flash-mob este totodată o prezentare  ce are  scopul de a trezi sentimente de neînțelegere, interes și chiar senzații ca ceva nu este în regulă cu spectatorii înșiși.  De menționat că  flash-mobul nu poate fi folosit pentru profit.

Vineri, 16 decembrie ,  începând cu ora 17.30, în aceeași locație, elevii Palatului Copiilor din Giurgiu vor susține un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă.

(Jurnal)