Sub egida „este mai ieftin să previi decât să combați”, polițiștii giurgiuveni au deschis astăzi seria activităților prilejuite cu ocazia derulării programului „Săptămâna Prevenirii Criminalității”.

 Luni, 21 mai , la Muzeul Poliției de Frontieră, profesorul universitar, dr. Tudorel B. Butoi – Severin a fost, în premieră, alături de polițiștii giurgiuveni, cadre didactice și elevi din instituțiile de învățământ giurgiuvene, cărora le-a vorbit despre prevenirea delincvenței juvenile în rândul adolescenților și măsuri pentru siguranța lor.

Seria activităților dedicate „Săptămânii Prevenirii Criminalității” va continua cu acțiuni destinate în special tinerilor, dar și persoanelor vârstnice, concursuri tematice la care se vor oferi premii constând în biciclete, tablete, telefoane, materiale promoționale.

Reamintim pe această cale tinerilor iubitori de mișcare că astăzi în Parcul Elevilor din municipiul Giurgiu, începând cu orele 14.00, va avea loc un concurs de biciclete, sub egida “MENS SANA IN CORPORE SANO”, la care vor participa elevi din cadrul unităților de învățământ  din municipiul Giurgiu.

(Jurnal)