Percheziții la persoane din județul Giurgiu, bănuite de furturi din auto, prin metoda ”înțepare roți”!

0
361

 Luni  dimineață, polițiști din Giurgiu, sprijiniți de colegi din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat un număr de  8 percheziții în zona de nord a județului Giurgiu, la persoane bănuite de tentativă de furt din auto, prin metoda ,,înțepare roți”.  Trei  persoane vor fi aduse pentru audieri…

La data de 21 mai a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu împreună cu polițiști din cadrul Secției de Poliție numărul 4 Ploiești efectuează 8 percheziții în județul Giurgiu, la locuințele unor persoane bănuite de tentativă de furt și furt.

Din cercetări a reieșit că, la data de 10 mai, persoanele în cauză ar fi încercat să sustragă, dintr-o mașină, o borsetă cu bani, după ce, anterior, ar fi înțepat anvelopele acestui autoturism.

De asemenea, din verificări, au rezultat indicii temeinice că aceștia sunt bănuiți și de comiterea mai multor furturi, în județul Giurgiu.

Totodată, 3 persoane vor fi aduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. La acțiune participă și jandarmi.

(Jurnal)