Nu mai puțin de 60 de proiecte de hotărâre sunt pe ordinea de zi a consilierilor locali ai municipiului Giurgiu, pentru a fi aprobate în ședința ordinară e de vineri, 1 noiembrie.

Astfel, pe lângă proiectele ce vizează aprobarea de convenții de colaborare, vânzări de diferite imobile (cu drept de preempțiune), concesionări de terenuri sau planuri urbanistice, aleșii municipiului vor mai avea de aprobat o serie de proiecte ce vizează convenție de plată între Municipiu și SC LIBER TRANS COM SRL – subvenția pentru transportul elevilor, alocarea unor sume de bani ca sprijine financiare, precum și alocarea sumei de 16.250 de lei pentru achiziționarea cadourilor oferite salariaților – în beneficiul copiilor – cu ocazia sărbătorilor de iarnă. De asemenea, urmează să se aprobe listele celor ce vor primi locuințe ANL, dar și ordinea de prioritate a atribuirii de teren tinerilor, conform legii.

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi vizează modificarea Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare în parcările de domiciliu/reședință sau sediul/punct de lucru din Municipiul Giurgiu.

(Jurnal)