Ce și-a dorit un puști, de Crăciun, și ce a primit…

1
355

Are doar 15 ani, este din Giurgiu și i-a scris Moșului o scrisoare lungă, cu multe dorințe. Numai că nu a avut răbdare să aștepte până la sosirea lui Moș Crăciun, astfel că s-a gândit să își facă, singur, un cadou…Astfel, s-a gândit că cel mai „corect” ar fi, pentru el, să sustragă  mai multe bunuri electronice din locuința unui giurgiuvean. Bunurile, în valoare de aproximativ 3.000 lei, au fost recuperate în totalitate de polițiști.

Luni, 11 decembrie a.c., în jurul orei 01.45, polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați de un tânăr, în vârstă de 27 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, în perioada 06-10.12.2017, persoane necunoscute i-au sustras din locuință 2 laptop-uri și o dronă.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale a fost identificat un minor în vârstă de 15 ani, din Giurgiu, care î-l cunoștea pe proprietarul locuinței, și care, profitând de faptul că acesta a lipsit de la domiciliu, prin folosirea de chei potrivite,  a pătruns în locuință de unde i-a sustras 2 laptop-uri și o dronă.

Polițiștii au reușit recuperarea prejudiciului, estimat la suma de circa 3.000 lei și au întocmit în cauză un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

1 COMENTARIU