Un tânăr giurgiuvean a fost depistat de polițiștii rutieri că a condus autoturismul pe raza municipiului Giurgiu sub influența drogurilor.

Luni, 11 decembrie a.c., în jurul orei 23.15, un tânăr, de 29 ani, din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier de la Politia Municipiului Giurgiu în timp ce conducea autoturismul pe Șoseaua Portului, din municipiul Giurgiu, sub influenta substanțelor psihoactive.

Tânărul, a creat suspiciuni polițiștilor, care l-au condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru recoltare de mostre biologice, în vederea stabilirii prezentei în organism unor substanțe psihoactive, unde rezultatul testului a fost pozitiv „THC”, substața activă din familia canabis (marihuana sau canabis).

După cum a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisar Cristian Șuță, tânărul fumase, cu puțin timp în urmă înainte de a fi depistat de polițiști, țigări cu marihuana. 

Față de persoana depistată, polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive