În data de 21 iunie, ora 14.55, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au depistat în localitatea Adunații Copăceni, din județul Giurgiu, un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanțele methamphetamine și cannabis, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența unor substanțe psihoactive

Miercfuri dimineață ( 22 iunie, ora 01.10), polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au depistat pe strada Luncii, din orașul Bolitin Vale, o femeie, de 33 de ani, din comuna Drăgănești Vlașca, județul Teleorman,  în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

(Jurnal)