Cu puțin timp în urmă, pe site-ul nostru era publicat un articol, preluat de la comisarul.ro, în care apărea o înregistrare cu primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu, în cadrul căreia acesta își amenința rivalii sau angajații cu moartea. 

Deși, până la publicare, reporterii publicației noastre au încercat să ia legătura cu Marian Pătuleanu, pentru un punct de vedere, acest lucru a fost imposibil. Mai mult, la scurt timp de la apariția materialului, primarul din Singureni a sunat și, telefonic, a făcut următoarea declarație: 

Ce scandal…? Lăsați-le, Doamne iartă-mă, de scandaluri…N-a fost niciun scandal…n-a fost nicio chestie! Astea sunt chestii de presă, din campanie, gata, a trecut campania! Au vrut să mă denigreze toată lumea, parcă eu sunt Donald Trump! De ce Doamne ferește, e de Doamne-ajută…Trece coronavirusul, nu-i așa o tragedie mare!”.

Deși se pare că ar fi amenințat cu pistolul mai multe persoane, Marian Pătuleanu a declarat, referitor la întrebarea legată de acest aspect: 

Nu e adevărat! Sunt scoade din context niște chestii, nu știu cine le-a făcut, nici nu vreau să dau în judecată, pentru că nu e felul meu. Mizeriile astea, Dumnezeu le va vedea pe fiecare, ne va vedea pe fiecare…Sunt niște mizerii de tot…să nu spun o prostie”, a mai declarat primarul Pătuleanu. 

(Jurnal)